У Департаменті охорони здоров’я міськради — новий керівник

17.11.2023 09:36   -
У Департаменті охорони здоров’я міськради — новий керівник

Виконуючим обов’язки директора Департаменту охорони здоров’я призначено Ігоря Кулика. Відповідне розпорядження 14 листопада підписав міський голова Ігор Терехов. Про це повідомляє Інфосіті.

Що відомо про нового керівника

Ігор Кулик у 2008 році закінчив Харківський національний медичний університет за спеціальністю «Лікувальна справа» і в 2014 році – Національну академію держаного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління». У 2015 році здобув наукову ступінь кандидата медичних наук, має понад 50 наукових праць.

З травня 2023 року обіймав посаду медичного директора з якості надання медичної допомоги Міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О. І. Мещанінова.

Нагадаємо, в серпні цього року колишній директор Департаменту охорони здоров’я Юрій Сороколат написав заяву про звільнення у зв’язку з виходом на пенсію та за станом здоров’я.

“В системі охорони здоров’я Юрій Сороколат пропрацював більше 30 років, прийшов на роботу до відділу охорони здоров’я Харківської міської ради простим фахівцем і пройшов шлях до директора Департаменту. Юрій Володимирович дуже багато зробив для міста в період епідемії ковіда і самовіддано відпрацював у всі дні активних бойових дій у Харкові”, – зазначила заступник Харківського міського голови з питань охорони здоровʼя та соціального захисту населення Світлана Горбунова Рубан.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ