У багатоповерхівках Харківської області перевірять газопроводи

13.03.2024 14:16   -
У багатоповерхівках Харківської області перевірять газопроводи

Протягом березня фахівці Харківської філії «Газмережі» проведуть технічне обслуговування газових мереж загального користування у 65 багатоквартирних будинках області. Про це повідомляє Iнфосiтi.

Техобслуговування газогонів пройде у будинках 12 громад: Богодухівській, Лозівській, Дергачівській, Золочівській, Ізюмській, Солоницівській, Зміївській, Первомайській, Пісочинській, Роганській, Балаклійській, Новопокровській.

Зазначається, що інформацію з термінами робіт заздалегідь розмістять на під’їздах житлових будинків. Детальніше з адресами проведення техобслуговування можна ознайомитись на сайті Харківської філії «Газмережі»

“Перевірка газових мереж житлових будинків супроводжується тимчасовим припиненням газопостачання. Під час її проведення обстежуються на герметичність з’єднання газопроводів та газового обладнання, газові мережі випробовуються на щільність, виявляються та ліквідовуються витоки газу та ін”, – наголосили у Газмережах.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

З початку 2024 року, завдяки проведеному технічному обслуговуванню, на газових мережах спільного користування багатоквартирних будинків у трьох громадах Харківщини, було ліквідовано 84 витоки газу у 26 багатоповерхівках.

У подальшому проведення технічного обслуговування газових мереж спільної власності багатоквартирних будинків буде здійснюватися один раз у 3 або 5 років, в залежності від строків їх експлуатації.

ОСТАННІ НОВИНИ