Судові охоронці Харкова задонатили понад 12 літрів крові

14.06.2023 10:26   -
Судові охоронці Харкова задонатили понад 12 літрів крові
ФОТО: Територіальне управління Служби судової охорони у Харківській області

14 червня, у Всесвітній день донора крові, судові охоронці Харкова вчергове здали кров та її компоненти. Про це повідомляють Харьковские известия.

Співробітники служби є постійними клієнтами Харківського обласного центру служби крові й щоквартально здають кров і плазму для містян та військовослужбовців Сил безпеки й оборони України. За півроку вже задонатили понад 12 літрів крові.

“В умовах воєнного стану це — необхідна процедура, адже потреба донорської крові в області залишається гострою, через велику кількість поранених. Донація у пів літра донорської крові рятує життя трьох людей. А тому кров кожного із нас може стати рятівною й дати надію на подальше життя”, – зазначили у Службі судової охорони.

Нагадаємо, сьогодні у Харківському обласному центрі служби крові запланована розважальна програма. На відвідувачів чекає баскетбол, українська музика та смачна їжа! Для дітей також запланована розважальна програма, спеціальні корисні подарунки і морозиво. Приходьте: м. Харків, вул. Клочківська, 366. Заходи відбуватимуться до 15:00.

Також у харківському відділенні Biopharma Plasma (вул. Академіка Павлова, 271, м. Харків, приміщення Unit City) сьогодні можна буде здати плазму. Кожного, хто здасть цього дня плазму крові, чекає солодкий подарунок плюс бонус у вигляді компенсації за донацію – до 300 грн.

ОСТАННІ НОВИНИ