Рашисти завдали 80 пошкоджень газовій інфраструктурі Харківської області

01.03.2024 11:02   -
На Харківщині зафіксовано 80 пошкоджень газових мереж

Під снарядами окупантів опинились газопроводи дев’яти громад Харківщини: Куп’янської, Липецької, Люботинської, Великобурлуцької, Золочівської, Дергачівської, Роганської, Зміївської та Чугуївської. Про це повiдомляє Iнфосiтi.

Понад 20 ремонтів перебитих газових комунікацій фахівці Харківської філії «Газмережі» виконали без припинення газопостачання у домівки споживачів.

З початку року, внаслідок бомбардування окупантами Харківщини, було пошкоджено близько 20 розподільних газопроводів середнього та низького тиску, газогони житлових будинків, газорегуляторний пункт, будівлі трьох газових дільниць у Богодухівському, Куп’янському та Чугуївському районах області.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Найбільше пошкоджень завдано ворогом газовим мережам у Куп’янській і Липецькій громадах. Це понад 40 пошкоджень у Куп’янській та 10 у Липецькій громадах.

«Попри щоденні обстріли, газовики Харківської філії «Газмережі» намагаються відремонтувати перебиті газогони протягом доби або локалізувати аварійну ситуацію без припинення газопостачання до осель»,- йдеться у повідомленні.

ОСТАННІ НОВИНИ