Почесний харків’янин Валентин Черних святкує день народження

05.01.2023 16:09   -
Почесний харків'янин Черних святкує день народження 05.01.2023

Харківський міський голова Ігор Терехов сьогодні, 5 січня, привітав з днем народження Почесного громадянина міста Валентина Черних. Про це повідомляють Харьковские известия.

Валентин Черних — доктор фармацевтичних та хімічних наук, автора підручників і винаходів, почесний ректор Національного фармацевтичного університету.

«Все своє життя Ви присвятили розвитку фармацевтики, пройшовши шлях від студента до почесного ректора Національного фармацевтичного університету. Багато в чому саме завдяки Вашому професіоналізму, високому рівню компетентності та надзвичайним управлінським здібностям ввірений Вам заклад перетворився на потужний освітньо-науковий комплекс міжнародного рівня, а Харків завоював статус фармацевтичної столиці України.

Розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі у зв’язку з загибеллю доньки. Бажаємо сил і терпіння, щоб пережити цю непоправну втрату!», – сказано у привітанні.

Нагадаємо, 28 грудня на фронті під Бахмутом загинула Владислава Черних, медикиня і аеророзвідниця підрозділу “Хартія” Харківщини з позивним Аїда.

Владислава Черних, донька Почесного ректора Національного фармацевтичного університету, аспірантка НФаУ, з початком повномасштабної агресії рф вибрала для себе долю українській захисниці, яка виборювала майбутнє нашої Батьківщини.