Пішла з дому через сварку з батьками: поліцейські розшукали неповнолітню харків’янку

09.08.2023 11:05   -
Дитина пішла з дому через сварку з батьками: розшук Харків

Ввечері 8 серпня до поліції надійшло повідомлення про зникнення 13-річної дівчини. За словами заявниці, донька пішла з дому та не повернулася. Про це повідомляє Інфосіті.

“За словами заявниці, донька пішла з дому та не повернулася. Коли ж неповнолітня відповіла на дзвінок, то сказала лише, що не бажає розмовляти та хоче побути наодинці. Жінка сама розпочала пошуки, але усі спроби виявилися марними”, – розповіли в пресслужбі Нацполіції.

На розшук дитини негайно був орієнтований особовий склад райуправління, зокрема оперативники кримінальної поліції, інспектори ювенальної превенції та дільничні офіцери поліції.

Правоохоронці відстежили останній дзвінок підлітка та встановили приблизну адресу, звідки він був здійснений. Неповнолітню втікачку знайшли та передали матері. Дівчина пояснила правоохоронцям, що причиною втечі стала сварка з батьками.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Співробітники ювенальної превенції провели з родиною роз’яснювальну роботу та склали протокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині зник 34-річний чоловік: прикмети

ОСТАННІ НОВИНИ