Паніки у Харкові немає, евакуація не планується, — Терехов

01.04.2024 17:10   -
Паніки у Харкові немає, евакуація не планується, — Терехов

Попри постійні обстріли Харкова наразі ні влада, ні військові не бачать необхідності евакуації з міста. Про це в інтерв’ю інтернет-виданню «LIGA.net» заявив міський голова Ігор Терехов, передає Інфосіті.

Російський агресор проводить інформаційну спецоперацію проти харків’ян та намагається посіяти паніку використанням нової зброї, зазначив мер.

За його словами, з минулого тижня ворог почав атакувати місто керованими боєприпасами великого калібру. Паралельно розповсюджується ІПСО про нібито новий наступ росіян на місто. Мер зазначив, що у такий спосіб росіяни вкотре намагаються залякати харків’ян.

«Щодо виснаження Харкова – росіянам це не вдасться. Паніки в місті немає. Залякування росії не працює – люди згуртовані. Харків – це форпост України. І ми чудово це розуміємо», – наголосив Ігор Терехов.

Щодо ймовірної евакуації з Харкова, мер зазначив, що для проведення таких заходів немає підстав.

«Евакуація проводиться з області, де тривають бойові дії. І ці люди їдуть до Харкова. Зараз у місті – 1,3 млн мешканців. Поки ні ми, ні військові не бачимо приводів для евакуації з Харкова», – заявив мер.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ