Освітян Харківщини привітали із професійним святом (фото)

28.09.2023 16:50   -
Освітян Харківщини привітали із професійним святом - ХОВА

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов привітав викладачів і вручив їм подяки з нагоди професійного свята — Дня працівників освіти. Про це повідомляє Інфосіті.

«Зараз освітня галузь, як і вся країна, переживає дуже непрості, але надзвичайно важливі часи. Уже другий рік поспіль через дії російських окупантів заклади освіти Харківщини змушені працювати в дистанційному режимі, багато освітніх закладів зруйновані та понівечені ворожими обстрілами. Тому дякую усім працівникам освіти регіону за те, що попри ризики, вони залишаються вірними своєму покликанню, продовжують вчити та виховувати, не забуваючи і про постійний власний розвиток та вдосконалення», – звернувся до викладачів Олег Синєгубов.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Також начальник ХОВА наголосив, що цьогоріч навчальний рік розпочали понад 1100 закладів освіти. У них навчається майже 400 тисяч людей.

«Освітяни Харківської області по-особливому будуть відзначати це свято. Я хочу підкреслити, що ми сьогодні маємо дуже гарну матеріально-технічну базу, яка відповідає усім вимогам, що дозволяє нам надавати якісне навчання. І дякую нашим викладачам за те, що до студентів насправді проявляють батьківське ставлення», – сказала ректорка Харківської гуманітарно-педагогічної академії Галина Пономарьова.

Ознайомитися зі списком нагороджених можна за посиланням.

ОСТАННІ НОВИНИ