Назавжди 21: На фронті загинув харків’янин Сергій Молчанов

12.10.2023 13:20   -
Назавжди 21: На фронті загинув харків'янин Сергій Молчанов

Сергій Молчанов за прізвиськом Пельмень став воїном в 19 років. Герой загинув 11 жовтня в Серебрянському лісі біля Кремінної на Луганщині. Йому було лиш 21. Про це повідомляє Інфосіті.

“Сергій з Харківщини, з селища Селекційне. В 2021 році вступив до Академії, в перші дні повномасштабного вторгнення поїхав добровольцем в Київ, а звідти на найгарячіші напрямки. Сергій став сержантом, останній рік був в складі ССО, був оператором дронів — чудовим спеціалістом. Це величезна втрата для нашої спільноти. Співчуваємо рідним та близьким”, – ідеться в жалобному дописі Української академії лідерства.

Побратими Сергія з 2 стрілецького батальйону ДУК ПС зазначили, що Сергій у свої 21 був твердий у цінностях, закорінений у національній свідомості та загинув смертю хоробрих, відправивши в пекло не один десяток орків.

“Раніше мріяв про армію, уявляв як це круто, війна та все таке…, – написав Сергій в одному зі своїх останніх дописів у соцмережі. – Зараз мрії зовсім інші, зараз мрію про живих хлопців, про пікап для підрозділу, про те як вєбати танк дроном, про нічник, про тепловий дрон, про зв’язок, про те як підвищити свою боєздатність та збільшити шанс іншим вижити.
Головна мрія стала це вижити в цій клятій війні та відчути теплі обійми дружини. Боже, якщо ти мене чуєш, в аду ми вже побували, прийми нас в рай”.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.