Національна академія правових наук України відзначає 30-річчя

23.07.2023 12:02   -
Національна академія правових наук України відзначає 30-річчя

Привітання Харківського міського голови Ігоря Терехова з нагоди 30-річчя з дня заснування Національної академії правових наук України. Про це повідомляють Харьковские известия.

Сьогодні виповнюється 30 років з дня заснування Національної академії правових наук України – флагмана української правничої науки.
Мені особливо приємно констатувати, що діяльність Академії нерозривно пов’язана з містом-героєм Харковом. Академія по праву вважається символом міста, є невід’ємною складовою його історії та героїчного сучасного. Академія, як і весь Харків, живе та працює. Незважаючи на повітряні тривоги, ракетні обстріли, намагання ворога дестабілізувати ситуацію в регіоні – ми всі в строю, на робочих місцях, докладаємо необхідних зусиль задля нашої спільної Перемоги.

Між Харківською міською радою та Національною академією правових наук України склалися багаторічні партнерські відносини, які мають перспективу подальшого розвитку, зокрема, активізації нових напрямів співпраці в період повоєнного відновлення Харківщини.

Хочу подякувати всім членам Академії, співробітникам її наукових установ за вагомий внесок у розвиток правової науки України та побажати плідної роботи, спрямованої на розвиток національного законодавства та утвердження України як правової держави, повноправного члена європейської спільноти. Разом до нашої Перемоги! Слава Україні!.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ