На харківському ринку ритуальних послуг з’явилися двійники КП «Ритуал»

03.07.2023 12:50   -
У Харкові з'явилися двійники КП «Ритуал» - ритуальні послуги

Харків’яни почали отримувати листівки про ритуальні послуги зі знижкою або позачергово до певної дати, особливо при похованні військовослужбовців. Про це повідомляють Харьковские известия.

КП «Ритуал» повідомляє, що не має до цього ніякого стосунку. Таким чином клієнтів заманюють приватні компанії. Серед приватних ритуальних компаній є і ті, що пропонують послуги під виглядом КП «Ритуал».

«Єдиним підприємством, на балансі якого знаходяться Харківський крематорій, 17 міських кладовищ, 15 ритуальних бюро та салонів, є КП «Ритуал». Всі інші ритуальні компанії, у тому числі з назвою «Ритуал», виступають посередниками. І, пропонуючи знижки на якісь одні ритуальні послуги, можуть завищувати ціни на інші», – зазначили на підприємстві.

Харків’ян просять бути обачними і звертатися по допомогу в похованні (кремації) та в отриманні супутніх ритуальних послуг до КП «Ритуал» за адресою: вул. Конторська, 3.

Детальну інформацію про режим роботи та ритуальні послуги можна отримати в диспетчерській службі за тел.: 16-40, (057) 712-10-34 чи на офіційних сторінках КП «Ритуал» у соціальних мережах.

ОСТАННІ НОВИНИ