На Харківщині звичайний пластик перетворюють на допомогу ЗСУ: як долучитися

06.03.2024 15:09   -
На Харківщині перетворюють пластик на допомогу ЗСУ

У Дергачах на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру перетворюють пластик на допомогу ЗСУ. Про це повідомляє Інфосіті.

Як зазначають організатори, кришки, які збиратимуть на базі центру, здаватимуть на переробку пластику, а виручені гроші передадуть на допомогу військовим, зокрема на виготовлення протезів.

«Долучитися до доброї справи може будь-хто — це і допомога військовим, які боронять наше майбутнє, і внесок у чистоту довкілля. Ми відкриті 6 днів на тиждень, крім понеділка, тож жителі нашої та сусідніх громад можуть приносити кришечки до Гончаренко центру», — додають у просторі.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Всіх охочих допомогти військовим закликають приносити кришечки за адресою вул. Золочівський шлях, 7, каб. 8 (Гончаренко центр Дергачі).

За всіма деталями можна звертатися за номером +38 067 275 06 23.

Довідка. Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

ОСТАННІ НОВИНИ