Мобільні сервісні центри МВС працюють на деокупованих територіях Харківщини: графік роботи

15.09.2022 13:00   -
Новини Харківщини: Мобільні сервісні центри МВС в Ізюмі та Чугуєві - графік

Вчора, 14 вересня, мобільний сервісний центр МВС розпочав надавати державні послуги в смт Донець Ізюмського району, зокрема, для мешканців деокупованих Балаклії та Ізюма. Про це повідомляють Харьковские известия.

Громадяни зверталися за послугами з відновлення документів – посвідчення водія або свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а також послуги з реєстрації та перереєстрація авто.

В мобільний сервісний центр МВС попередньо записалося 11 людей, а вже після початку роботи прийшли більше 50 громадян.

«Оскільки поки на нещодавно деокупованих територіях є певні проблеми з електропостачанням та зв’язком, ми приїздимо в найближчі населені пункти, де можемо надати державні послуги всім охочим. Сьогодні також поїхали в Чугуїв, куди підвозили людей з Чкаловського та Вовчанська. Маємо дуже великий попит у населення», – розповів начальник Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Харківській області Валерій Бондаренко.

У вересні мобільний сервісний центр МВС надаватиме послуги на Харківщині за таким графіком:

Новини Харківщини: Мобільні сервісні центри МВС в Ізюмі та Чугуєві - графік

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном: (044) 290-19-88 або на сторінці Головного сервісного центру МВС у Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію читайте на сайті.

Раніше ми повідомляли про те, що підрозділи поліції відновлюють роботу на звільнених територіях Харківщини.