«Металіст 1925» зіграв у нічию в першому офіційному матчі 2023 року

27.02.2023 17:20   -
«Металіст 1925» зіграв у нічию в першому офіційному матчі 2023 року

В перенесеному матчі шостого туру Української Прем’єр-лізі з футболу харківський «Металіст 1925» та «Олександрія» зіграли результативно, але переможця не виявили. Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

Нагадаємо, що гра шостого туру УПЛ між «Олександрією» та «Металістом 1925» мала відбутися у Києві ще 10 жовтня минулого року. Однак тоді матч не відбувся через рішення Київської ОВА. Зустріч між цими командами було перенесено на пізніший термін через масовий ракетний обстріл України в той день з боку російських загарбників.

Отже, цей матч «Олександрія» та «Металіст 1925» провели лише сьогодні, поновивши, таким чином, національний футбольний сезон після зимової перерви.

Гра відбулася в Олександрії, а перший тайм залишився за підопічними Едмара Галовського. Причому рахунок відкрили господарі, у яких на сьомій відзначився Максим Третьяков. Втім, харківські футболісти духом не пали і до перерви провели два голи у відповідь. На 21 хвилині паритет відновив хавбек Євген Ткачук, ще за одинадцять хвилин нападник Костянтин Бичек вивив «Металіст 1925» уперед.

«Металіст 1925» зіграв у нічию в першому офіційному матчі 2023 року
Фото: ФК «Металіст 1925»

На початку другого тайму перевагу харків’ян подвоїв Михайло Шершень. 3:1 – комфортний рахунок, але перемогу «Металіст 1925» не втримав. На 57-й хвилині травму отримав голкіпер гостей Олег Мозіль і замість нього місце у воротах зайняв Денис Сидоренко. Залишити свої ворота «сухими» досвідченому кіперу не вдалося. Гравці «Олександрії» значно додали в атаці й таки врятували гру. Спочатку все той же Третьяков скоротив відставання на 68-й хвилині, а на 81-й хвилині підсумок матчу влучним ударом підвів нападник олександрійців Богдан Кобзар – нічия 3:3.

В таблиці «Металіст 1925» піднявся на одну сходинку і з дев’ятнадцятьма очками тепер посідає сьоме місце. Лідирує в чемпіонаті СК «Дніпро-1», в активі якого 35 балів.

Наступний матч підопічні Едмара проведуть у неділю 5 березня проти «Шахтаря».

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.