Ховався від обстрілів та став вбивцею: Суд виніс вирок мешканцю Харківщини

25.10.2023 09:45   -
Вбивство в укритті на Харківщині: Суд виніс вирок


Вбивство сталося 23 травня цього року в м. Ізюм. Вбивця разом з іншими мешканцями міста ховався від обстрілів окупантів у бомбосховищі. Про це повідомляє Інфосіті.

Прокурори у суді довели, що 46-річний чоловік через конфлікт напав та до смерті забив 28-річного сусіда по укриттю.

“У ході сварки зловмисник підібрав дерев’яну палицю та став бити нею потерпілого по голові і кінцівках. Усього він наніс не менше 11 ударів. Лікарі швидкої допомоги, які приїхали за викликом, констатували смерть 28-річного чоловіка. Зловмисник був затриманий правоохоронцями на місці події”, – ідеться в повідомленні пресслужби обласної прокуратури.

В ході судового засідання було встановлено, що чоловік застосував фізичну силу не вперше. Так, 11 березня цього року зловмисник побився зі своїм товаришем. Наприкінці бійки, коли постраждалий вже не міг чинити опір, нападник вдарив його кілька разів шматком цегли по голові.

Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою вину. Дзержинський районний суд м. Харкова визнав винним 46-річного чоловіка в умисному вбивстві та нанесенні тілесних ушкоджень середньої тяжкості (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 121 КК України). Йому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.