ХОВА скасувала тендер щодо інформаційних послуг на 2 млн грн

19.07.2023 13:36   -
ХОВА скасувала тендер щодо інформаційних послуг на 2 млн грн

ХОВА скасувала тендер щодо висвітлення діяльності через засоби масової інформації на суму 2 млн грн. Про це повідомляють Харьковские известия.

Згідно офіційному повідомленню, при завантаженні тендерної документації та технічного завдання була допущена помилка.

Разом із тим оголошений тендер на виготовлення інформаційного бюлетеня “Харківщина – це Україна”, що розповсюджується безкоштовно на деокупованих територіях Харківської області. Загальна сума – 690 тис грн.

У ХОВА зазначили, що тендер проводиться з метою інформування громадян деокупованих та прифронтових територій Харківської області щодо основних процесів відновлення життєдіяльності регіону, реалізації державної інформаційної політики в Харківській області, оперативного, всебічного і об’єктивного висвітлення діяльності органів державної влади, подій місцевого, обласного, загальнодержавного та міжнародного значення. А також на вимогу Міністерства інформаційної політики, РНБО з метою протидії дезінформації та поширенню пропагандистських наративів щодо реального перебігу бойових дій на фронті, дискредитації української влади, командирів, бійців Збройних Сил України.

Як повідомляв ХАЦ, після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну, протягом 2022 – 2023 років, Харківська ОВА витратила 8,23 млн. грн на висвітлення своєї діяльності в ЗМІ, на виготовлення та друк різноманітних фотоальбомів, виготовлення відеоматеріалів, фотоматеріалів, а також на послуги з графічного дизайну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Харкова доручив провести фінансовий аудит всіх закупівель

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ