Харківські патрульні врятували собаку військовослужбовця

30.10.2023 09:29   -
Новини Харків: Патрульні врятували собаку військовослужбовця

Собаку породи лайка патрульні побачили на вулиці Морозова у Харкові. Тварина була розгублена, дезорієнтована та явно шукала своїх господарів. Про це повідомляє Інфосіті.

Собака перебувала на проїжджій частині і от-от могла попасти під колеса автівок. Патрульні негайно увімкнули червоні та сині проблискові маячки, аби привернути увагу водіїв та зупинити рух.

“Аліна Самченко та Антон Доскач змогли налагоди контакт з собакою, після чого посадили її до службового авто. На ошийнику поліцейські побачили QR код, завдяки якому вони дізнались що тварину зовуть Дівчуля. Також патрульні промоніторили соціальні мережі та дізналися, що Дівчулю розшукують господарі. Охоронці порядку зв’язались з ними та повідомили, де саме вони можуть забрати свого улюбленця”, – ідеться в повідомленні УПП в Харківській області.

Власником знайди виявився військовослужбовець, він розповів, що знайшов тварину у селищі Борова, виходив та вилікував її, після чого вони останні місяці завжди були удвох. Тож коли Дівчуля зникла, родина дуже хвилювалася. На щастя, ця історія завершилась добре.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.