Харківщина 30 жовтня: Обстріли, пожежі, руйнування

30.10.2023 08:59   -
Харківщина 30 жовтня: Обстріли, пожежі, руйнування

Протягом минулої доби ворог обстрілював прикордонні та прифронтові населені пункти області. Постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано. Про це повідомляє Інфосіті.

Цієї ночі, близько опівночі, ворог з артилерії обстріляв с. Новоосинове Куп’янського району. Пошкоджено приватний будинок та гараж. Постраждалих немає.

Близько 02:00 обстріляне смт Купянськ-Вузловий Куп’янського району, пошкоджено приватний будинок. Без постраждалих.

У Куп’янську внаслідок ворожого обстрілу горів приватний житловий будинок.

“Внаслідок потрапляння одного зі снарядів на територію приватного домоволодіння сталася пожежа у двоповерховому житловому будинку і гаражі на загальній площі близько 500 кв.м. До ліквідації пожежі були залучені 11 чоловік особового складу ДСНС та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки з підрозділів міста Куп’янська та селища Дворічна. За попередніми даними жертв та постраждалих немає”, – ідеться в повідомленні ДСНС Харків.

Також під вогнем окупантів перебували: Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Кислівка, Берестове Куп’янського району та інші населені пункти. Пошкоджено приватні житлові будинки та господарчі споруди.

На Куп’янському напрямку за добу українські військові відбили 7 ворожих атак в районах Синьківки та Іванівки. Ворог зазнає втрат та не має просування.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.