Харківські комунальники працюють в штатному режимі. Фотозвіт

27.12.2023 12:50   -
Харківські комунальники працюють в штатному режимі. Фотозвіт

Фахівці комунальних підприємств Харкова щоденно підтримують у належному стані інфраструктурні об’єкти та ремонтують житловий фонд. Про це повідомляє Інфосіті.

Зокрема, фахівці КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» відновлюють вхідні групи житлових будинків. Роботи тривають у Салтівському, Немишлянському та Київському районах.

Харківські комунальники працюють в штатному режимі. Фотозвіт

Бригади КП «Шляхрембуд» проводять підготовчі роботи з відновлення асфальтобетонного покриття в місцях розриття інженерними службами на пл. Свободи, Григорівському шосе, вулицях Маковського, Москалівській та Благовіщенській.

Сьогодні, 27 грудня, на дорогах міста працюють 135 робітників та 81 одиниця спецтехніки підприємства. За попередню добу вони вивезли близько 100 куб. м змету та ТПВ.

Бригади КП «Комплекс з експлуатації об’єктів водозниження і зливової каналізації» відремонтували оглядові та дощоприймальні колодязі на вул. Ільїнській та пр. Тракторобудівників.

Також комунальники прочистили ділянки водовідвідних канав та лотків на вул. Достоєвського. Сьогодні вони продовжують приводити до ладу водовідвідні канави та береги водоймищ.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ