Харківська митниця: де можна здійснити митне оформлення товарів та транспортних засобів

21.06.2023 15:34   -
Харківська митниця: де можна здійснити митне оформлення

Митне оформлення товарів та транспортних засобів в зоні діяльності Харківської митниці здійснюється митним постом «Барабашово». Про це повідомляють Харьковские известия.

На теперішній час відповідно до наказу Держмитслужби від 24.02.2022 №113 «Про встановлення простою у роботі територіальних органів Держмитслужби» Харківська митниця, як відокремлений структурний підрозділ Держмитслужби до цього часу перебуває в простої за виключенням митного поста «Барабашово», сектору митного оформлення міжнародних експрес-відправлень митного поста «Харків – товарний» та сектору митного оформлення міжнародних експрес-відправлень митного поста «Аеропорт «Харків».

Таким чином митне оформлення товарів та транспортних засобів в зоні діяльності Харківської митниці (Харківська область) здійснюється митним постом «Барабашово» .

Також відновлено роботу сектору митного оформлення міжнародних експрес – відправлень митного поста «Харків – товарний» за адресою м. Харків, вул. Мар’їнська, 3а, який знаходиться на території регіональної сортувальної станції утримувачем якої є АТ «ДХЛ ІНТЕРНЕШНЛ УКРАЇНА» та сектору митного оформлення міжнародних експрес – відправлень митного поста «Аеропорт «Харків» за адресою м. Харків, просп. Льва Ландау, 32, який знаходиться

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ