Ігор Терехов привітав з днем народження почесну харків’янку Світлану Дуденко

06.06.2023 11:29   -
Ігор Терехов привітав з днем народження почесну харків'янку Світлану Дуденко

Харківський міський голова Ігор Терехов сьогодні, 6 червня, привітав з днем народження Почесного громадянина міста Харкова, заслуженого діяча мистецтв України Світлану Дуденко. Про це повідомляють Харьковские известия.

«У Харкові та далеко за його межами Вас знають як надзвичайно талановитого митця. У мирний час Ви втілили в життя чимало мистецьких проєктів, у тому числі масштабних святкових та урочистих заходів. Ви маєте неабиякий талант, витончений смак, вміння бачити і створювати прекрасне!

Бажаю Вам міцного здоров’я, благополуччя, миру та злагоди! Нехай кожен день дарує Вам натхнення та творчий настрій!» – говориться у привітанні.

Довідка. Світлана Дуденко з 1997 року займається розробкою і втіленням в життя проектів художнього оформлення міста Харкова, його головних святкових і урочистих заходів. Автор стилістики та дизайну практично всіх атрибутів міської ради – знака, книги і диплома «Почесний громадянин міста Харкова», посадової знака міського голови, грамот, ювілейних медалей, понад 100 графічних розробок. Світлана Дуденко – член Національної спілки художників України, автор наукових видань «Марки майоліки, фаянсу і порцеляни», «Український художній фарфор радянського періоду», художній редактор ряду видань і альбомів, присвячених Харкову.

ОСТАННІ НОВИНИ