Ігор Терехов привітав з днем народження ексмера Володимира Шумілкіна

12.05.2023 11:20   -
Терехов привітав з днем народження ексмера Володимира Шумілкіна

Харківський міський голова Ігор Терехов сьогодні, 12 травня, привітав з днем народження Почесного громадянина міста Харкова, колишнього мера міста Володимира Шумілкіна. Про це повідомляють Харьковские известия.

«Ваша діяльність як політика, вченого, громадського діяча викликає велику повагу. Чим би Ви не займалися, завжди працювали на результат і досягали успіхів. В Україні Вас знають як відповідального керівника, який багато зробив на благо своєї країни і був відзначений державними нагородами.

Я бажаю Вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя та щастя. Хай скоріше настане Перемога, за яку ми разом боремося щодня!» – сказано у привітанні міського голови.


Довідка. Володимир Андрійович Шумілкін народився 12 травня 1959 р. З квітня 2002 року до 2006 року — Харківський міський голова. Під час перебування В. А. Шумілкіна на посаді міського голови Харків став єдиним містом України, що отримав дві найвищі нагороди Ради Європи: Диплом (2003 р.), Почесний Прапор (2004 р.). Також було відкрито дві станції метро Олексіївської лінії: «Ботанічний сад», «23 Серпня» (21 серпня 2004). У 2011 році Володимиру Шумілкіну було присвоєне звання «Почесний громадянин міста Харкова».

ОСТАННІ НОВИНИ