До Харкова доставлять Вифлеємський вогонь миру

11.12.2023 09:25   -
До Харкова доставлять Вифлеємський вогонь миру

11 грудня у Харків привезуть Вифлеємський вогонь миру. Безпечний стенд із ним обладнають на залізничному вокзалі. Про це повiдомляє Iнфосiтi.

Укрзалізниця вже втретє доставляє світло Вифлеємського вогню миру до 24 вокзалів України менш ніж за добу.

Напередодні відбулася передача Вогню від скаутської організації «Пласт» представникам Укрзалізниці у Києві. Менш ніж за добу начальники 14 поїздів доставлять Вогонь на 24 вокзали країни.

“Вже 11 грудня будь-хто зможе отримати Вогонь для свого дому на вокзалах Києва, Вінниці, Хмельницького, Рівного, Сум, Чернівців, Дніпра, Івано-Франківська, Чернігова, Луцька, Одеси, Полтави, Херсону, Миколаєва, Запоріжжя, Черкас, Харкова, Львова, Ужгорода, Тернополя, Коростеня, Знамʼянки, Ізюму, Покровська та Краматорська, де будуть встановлені безпечні стенди з Вифлеємським вогнем миру”, – повідомили в пресслужбі Укрзалізниці.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Довідка. Вифлеємський вогонь миру — це міжнародний скаутський захід, що відбувається щороку напередодні Різдва. Основна мета — поширити символічний вогонь з місця народження Ісуса Христа до всіх, хто його потребує. Цього року передача Вогню відбудеться від скаутів Польщі та Словаччини, а в кожне місто і село вогонь потрапить залізничними шляхами.

ОСТАННІ НОВИНИ