Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 26 вересня

26.09.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 26 вересня 2022 року

Астрологічний прогноз на 26 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Цей день необхідно присвятити відпочинку – останнім часом ви використали всі резерви, що у вас є, тому бажано розслабитися і відновити витрачені сили.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Зірки рекомендують вам за будь-якої найменшої нагоди провести день на природі, так би мовити, в єднанні з нею: після такого релаксу вам здаватиметься – і не дарма – що вам до снаги зрушити гори.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Сьогодні, особливо якщо життя вимагатиме від вас прийняття важливого рішення, необхідно прислухатися до своєї інтуїції: вона дасть вам єдино вірну і дійсно цінну пораду.

Рак (22 червня – 23 липня)

Щоб зробити рішучий професійний чи особистий крок, необхідно буде подолати властиву вам сором’язливість – лише в такому разі вам вдасться досягти бажаного результату.

Лев (24 липня – 23 серпня)

День бажано провести з близькими друзями чи коханою людиною: спілкування з ними не лише допоможе вам зберегти гарний настрій сьогодні, а й накопичити позитивні емоції на майбутнє.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зірки радять вам відмовитися від звички розкладати все по поличках, наводячи лад там, де вже і так все прибрано, а влаштувати в навколишньому просторі невелике безладдя – воно вам не завадить.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Щоб негативна енергія не взяла гору над вашим настроєм, бажано випустити пару: наприклад, зайнятися спортом або влаштувати вдома генеральне прибирання – разом з енергією піде й негатив.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Якщо сварки з близькою людиною уникнути не вдасться, спробуйте хоча б не казати їй усього того, що ви про неї думаєте – так ви залишите собі шлях до відступу і зможете незабаром помиритися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Перш ніж планувати своє професійне майбутнє, згадайте про те, які проєкти ви, щойно розпочавши, залишили на півдорозі – тільки завершивши і, умовно кажучи, здавши їх до архіву, ви зможете рухатися далі.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Нехай вашим девізом сьогоднішнього дня стане фраза класика про те, що мрії здійснюються, тому поводитися з ними треба вкрай обережно: перш ніж загадати бажання, подумайте, чи готові ви до його здійснення.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Від справ, які не є серед ваших планів як першочергові, сьогодні краще відмовитися: присвятіть день – якщо, звісно, матимете таку можливість – відпочинкові, і організм обов’язково скаже вам “спасибі”.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Будь-якими способами відганяйте від себе погані думки, які – наче навмисно – цього дня будуть спадатимуть на гадку: займіться тим, що приносить вам задоволення, тоді вони зникнуть без сліду.