Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 22 квітня

22.04.2024 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 22 квітня 2024 року

Астрологічний прогноз на 22 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляє Інфосіті.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Шпильки, які на вашу адресу відпускають люди, що перебувають поруч – зокрема й близькі вам – можуть бути неприємними, але звертати на них увагу неварто, інакше затягне у вирву конфлікту.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Занадто активна діяльність може стати причиною втоми і, як наслідок, погіршення самопочуття: не поспішайте хапатися за аптечку, досить просто відпочити.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Неварто, тільки вставши з ліжка, одразу ж хапатися за вирішення професійних чи побутових питань – потрібно спочатку як слід підготуватися до роботи і лише потім починати діяти.

Рак (22 червня – 23 липня)

Представники вашого знака – мабуть, єдині у всьому зодіакальному колі, кому сьогодні не тільки можна, а й треба “показати зуби”: дайте кривдникам зрозуміти, що не мають наміру терпіти їхні випади.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Якщо ви невпевнені в тому, що зможете стриматися і не наговорити неприємних речей людям, які вам не подобаються, краще ні з ким не спілкуйтеся — залиштеся вдома, на календарі вихідний день.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Придушити негативні емоції, які можуть від самого ранку не найкращим чином впливати на вашу поведінку, допоможе будь-яка робота на свіжому повітрі – наприклад, у саду або на присадибній ділянці.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не варто випробовувати на міцність свій організм, посилено займаючись спортом: надмірне фізичне навантаження може спричинити не тільки перевтому, що саме собою неприємно, а й травми.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Якщо ви шукатимете привід для сварки з кимось із оточення, не сумнівайтеся — ви його знайдете, ось тільки чи потрібні вам зайві конфлікти — питання першочергове, краще їх уникати.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Запорукою успіху у намічених на цей день справах, навіть якщо вони стосуються лише господарства та побуту, стане наперед складений план: головне, не відхилятися від нього та не змінювати його пункти місцями.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Енергію, надлишок якої відчуватиметься від самого ранку, бажано направити в мирне русло, інакше можна наробити — або наговорити — того, що розсварить вас із найближчими людьми.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Тим, хто давно збирався змінити місце роботи, зірки рекомендують присвятити день вивченню відповідних сайтів: цілком можливо, що одна з вакансій вас серйозно зацікавить.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Підтримувати гарний настрій не так складно, як здається: достатньо відволіктися від нагальних проблем, взявши до рук улюблену книжку або знайшовши в Інтернеті новий серіал – вихідний день вам на допомогу.

ОСТАННІ НОВИНИ