Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 3 березня

03.03.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 3 березня 2023 року

Астрологічний прогноз на 3 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не відмовляйте близькому другу у відвертій розмові: навіть якщо ви будете дуже зайняті, спробуйте викроїти час і вислухати людину, яка потребує вашої уваги й поради.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Роблячи добрі справи, не очікуйте вдячності у відповідь, інакше ваш вчинок буде не благодійністю, а взаємовигідною угодою, що ніяк не вписується в розуміння безкорисливої допомоги.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Важливе питання, яке хвилює вас останнім часом, необхідно розвернути… до самих себе: сьогодні внутрішній голос може дати представникам знака справді цінну пораду, тож варто довіряти йому.

Рак (22 червня – 23 липня)

День сприятливий для того, щоб ділитися своїм душевним теплом з іншими – його від цього не поменшає, навпаки, “криниця” вашої душі від цього лише наповниться позитивними емоціями.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Представникам вашого знака необхідно якомога частіше, умовно кажучи, знімати з голови корону та аналізувати свою поведінку, яка не завжди буває бездоганною – такий підхід допоможе відкоригувати її.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Подумайте про те, що хорошого ви можете зробити для оточення – наприклад, відвідати дитячий будинок, пансіонат для людей похилого віку або притулок для тварин: можливо, опіка над їхніми мешканцями стане для вас звичкою.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Якщо за останній час ви припустилися низки помилок – як професійної, так і особистої якості, саме час розпочати їх виправлення: помиляються всі, головне, визнати, що ви вчиняли неправильно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Стосунки з близькою людиною можуть вийти на новий рівень, особливо якщо ви не посоромитеся виявити ініціативу і зробите перший крок, зізнавшись їй у своїх почуттях.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Відчуваючи свою провину перед іншою людиною, зізнайтеся їй у своїй помилці, проте в жодному разі не займайтеся самокритикою, і тим більше самобичуванням – навіщо своїми руками знижувати власну самооцінку?

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Представникам вашого знака необхідно відволіктися від роботи, яку ви виконуєте зараз, і допомогти тим, хто потребуватиме вашого сприяння – наприклад, молодшому і менш досвідченому колезі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Головний ваш ворог сьогодні – сидячий спосіб життя: за найменшої нагоди потрібно вставати і робити хоча б невеликі вправи, а ще краще – виходити гуляти надвір або займатися спортом.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День – звісно, за можливості – необхідно присвятити відпочинку: наступний тиждень для представників вашого знака обіцяє бути плідним із професійного боку, а отже, треба накопичити сили.

ОСТАННІ НОВИНИ