Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 16 вересня

16.09.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 16 вересня 2022 року

Астрологічний прогноз на 16 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не відмовляйтеся від виконання важливого завдання, яке спочатку було призначене іншому співробітникові: це ваш шанс проявити себе з найкращого боку та заслужити схвалення керівництва.

Телець (21 квітня – 21 травня)

День сприятливий для будь-якої діяльності: можливі пропозиції нової посади і навіть місця роботи, розширення бізнесу та збільшення прибутку чи зарплати – погодьтеся, ви на це заслуговуєте.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Не дозвольте дрібницям, до яких ви такі ласі, збити вас зі шляху істинного: ставши до справи, не відволікайтеся на перегляд сайтів з оцінюванням останніх модних тенденцій, інакше нічого не встигнете.

Рак (22 червня – 23 липня)

Будьте справедливими стосовно тих, хто вас оточує, навіть якщо людина, про яку йтиметься, чимось образила або зачепила вас – згодом ви можете пошкодувати про власну упередженість.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Представникам знака – особливо це стосується тих, хто обіймає керівні посади – бажано пам’ятати про те, що, крім посадових інструкцій, існують ще й людські стосунки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не варто засуджувати іншу людину, навіть якщо вчинок, який вона здійснила, не вкладається до вашої картини сприйняття світу: не знаючи всіх обставин її життя, ви не зможете зробити правильний висновок.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Тим, хто давно мріє позбутися будь-якої шкідливої звички – наприклад, куріння – кращого часу для цього не знайти: процес, розпочатий цього дня, піде як із маслом.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

На успіх приречені професійні справи, пов’язані з партнерами: можна – і потрібно – укладати контракти, здійснювати угоди і підписувати договори: вагомі дивіденди будуть вам забезпечені.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Можливо, вам варто замислитися над тим, щоб змінити рід діяльності: велика ймовірність того, що ви займаєтеся зовсім не тим, про що мріяли, а отже, потрібно виправляти дійсне становище.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

На сьогоднішній день можна призначати будь-які зустрічі – однаково успішними виявляться як професійні та ділові переговори, так і романтичні побачення.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Промовистість і переконливість, якими нагородять вас сьогодні зірки, допоможуть вам зробити своїм союзником навіть найупертішого і найнезговірливішого опонента, тож не втратьте щасливий шанс.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Сміливо, незважаючи на жодні авторитети, висловлюйте свою думку з професійних питань: співробітники і – особливо! – начальство обов’язково оцінять вашу правоту і сміливість.