Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 21 травня

21.05.2023 08:22   -
Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 21.05.2023

Дратівливість, а в деяких випадках і агресію, можуть відчути навіть спокійні та врівноважені люди. Ближче до полудня космічна енергетика дня стане більш дружньою та приязною до людини: ми заспокоїмося, охоче довірятимемо і йтимемо одне одному назустріч у всіх питаннях. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

Не варто “розгойдуватися”, розмірковуючи над кожним своїм кроком – так вам навряд чи вдасться досягти поставленої мети: хочете отримати бажане, дійте активно і – за можливості – стрімко.

ТЕЛЕЦЬ

Посваритися з кимось із близьких – якнайпростіше, а от для примирення доведеться докласти багато зусиль, тож перш ніж піти на конфлікт, подумайте, чи готові ви до його наслідків.

БЛИЗНЮКИ

Сни нинішньої ночі виявляться важливими для представників саме вашого знака: їх сюжет може багато розповісти вам про те, кому з людей, які вас оточують, можна довіряти, а кому – небажано.

РАК

Не варто за звичкою приховувати емоції від людей у своєму оточенні, вдаючи, що їхні недружні випади на вашу адресу вас зовсім не хвилюють: дайте їм зрозуміти, що в разі потреби зможете за себе постояти.

ЛЕВ

Необхідно звести спілкування з оточенням до мінімуму: критично налаштовані люди можуть стати причиною заниженої самооцінки, що для вас – на відміну від багатьох інших знаків – справжня катастрофа.

ДIВА

Сумні думки, які від самого ранку можуть настирливо лізти вам у голову, успішно “лікуються” роботою: захопившись нею, ви забудете навіть про серйозніші речі, а коли закінчите працювати, від них не залишиться і сліду.

ТЕРЕЗИ

Не поспішайте втручатися в чужий конфлікт, навіть якщо вам здасться, що в ньому все прозоро і ви чудово розумієте, хто має рацію, а хто винен: насправді все зовсім не так, як здається на перший погляд.

СКОРПIОН

Відчувши бажання з когось по-злому пожартувати, спочатку порахуйте до десяти і лише потім доводьте своє прагнення до фіналу, та буде краще, якщо ви взагалі відмовитеся від нього – навіщо вам зайві вороги?

СТРIЛЕЦЬ

Можливо, хтось із вашого оточення – особливо ті, хто ставиться до вас неприязно – захоче зачепити вас за живе: не варто відповідати їм симетрично – байдужість виявиться найкращим способом протидії.

КОЗОРIГ

Будь-яку конфліктну ситуацію сьогодні краще спустити на гальмах, не залучаючись до неї емоційно: так ви зможете зберегти власне душевне здоров’я, порушивши його у своїх хейтерів.

ВОДОЛIЙ

З друзями та рідними бажано спілкуватися у другій половині дня, коли душевна напруженість спаде і ви не зможете образити ні в чому не винних перед вами людей, як це зробили б зранку.

РИБИ

Підтримувати гарний настрій допоможуть позитивні емоції, які обов’язково викличе улюблений вид мистецтва – наприклад, приємна для вуха класична музика чи вірші улюбленого поета.