У Харкові відкрили нове відділення «Укрпошти». ФОТО

10.12.2019 14:34   -
Автор:
Як повідомив директор філії «Харківська дирекція АТ «Укрпошта» Ваграм Гулян, головним завданням при створенні нового відділення була мета – зробити перебування клієнта у відділенні комфортним, а сервіс – сучасним і якісним. Він також зазначив, що можливість привести відділення зв'язку «Укрпошти» у сучасний формат з'явилася завдяки сприянню міської влади.
«Місто надало нам безкоштовно 73 приміщення комунальної форми власності, завдяки чому кошти, які раніше ми змушені були платити за оренду, тепер вкладаємо в ремонт відділень зв'язку, щоб зробити їх комфортними для клієнтів. Це буде повністю новий формат відділень, включаючи капітальний ремонт приміщень, нові меблі та сучасні умови як для працівників, так і відвідувачів пошти. Харків – це єдине місто, яке пішло нам назустріч і надало таке сприяння», – підкреслив Ваграм Гулян.
У новому відділенні діють три операційних вікна, в кожному з яких можна отримати всі види послуг, включаючи консультацію, відправку листів, посилок, а також оплату платежів. Для прискорення роботи з оформлення внутрішньо регіональних відправлень, прийому платежів та переказів у відділенні встановлена ​​сучасна техніка, а для зручності клієнтів організовані місця для огляду посилок. Вхід до приміщення обладнаний пандусом. Через три місяці там планують відкрити ще й відділення для доставки. Також на підприємстві передбачили низку бонусів для клієнтів.
«Для клієнтів, які бажають передати посилку у дитячий будинок, ми передбачили мінімальну вартість відправки. Також у нас є тариф на доставку «Експрес», який незначно більше стандартного і дозволяє значно скоротити терміни доставки – один-два дні», – зазначив заступник директора з розвитку мережі Харківської дирекції АТ «Укрпошта» Василь Підопригора.
За словами Ваграма Гуляна, у співпраці з містом з початку року в Харкові вже відкрито п'ять сучасних відділень «Укрпошти», до кінця грудня планується до відкриття ще три. Всього на сьогоднішній день в місті функціонує 97 відділень «Укрпошти».