Харків представили на міжнародній туристичній виставці у Чехії. ФОТО

17.01.2020 14:30   -
Автор:
Як повідомили у Департаменті міжнародного співробітництва, це один з найбільших туристичних заходів у Центральній і Східній Європі, на якому представлено туристичний потенціал регіонів Чеської Республіки, європейських країн та міст-побратимів Брно.
У виставці взяли участь понад 800 компаній з 24-х країн світу. Були представлені міжнародні туристичні організації, туроператори, турагенції, перевізники та готелі. У рамках заходу пройшли презентаційні пресконференції туристичних регіонів різних держав, спеціалізовані семінари, які охоплюють тематики медичного, гастрономічного, пішохідного туризму та активного відпочинку.
Місто Харків було представлено на стенді міст-побратимів та партнерів міста Брно. Стенд відвідали віце-мер міста Брно Петер Хладік, керуючий справами муніципалітету міста Брно Павло Лаутоцький та Консул-керівник Консульства України у місті Брно Іван Холостенко. Делегація Харківської міської ради під час зустрічі з представниками Муніципалітету міста Брно та Консульства України обговорила питання щодо співробітництва між Харковом та Брно у галузях освіти, туризму та IT-технологій.