Харкв`ян запрошують на персональну виставку дитячої творчості

04.02.2019 15:45   -
Автор:
На виставці буде представлена багатогранна палітра жанрів, стилів та напрямків мистецтва, серед яких — живопис, графіка, декоративно-прикладне та традиційне народне мистецтво.
Студія образотворчого мистецтва «Колібрі» розпочала свою творчу діяльність під керівництвом Горошко Н.А. у вересні 2001 року на базі ЦДЮТ № 1. Вісімнадцять років твори вихованців студії «Колібрі» вражають шанувальників мистецтва та визивають захоплення у будь-якої аудиторії. У студії із задоволенням займаються діти та підлітки віком від 4 до 19 років.
Вихованці студії неодноразово ставали переможцями міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських виставок, фестивалів та конкурсів. Мистецький наробок студії за 2014—2019 роки становить участь у понад 150 виставках (групових та персональних) та конкурсах.
Урочисте відкриття виставки відбудеться 8 лютого о 16:00!
Під час роботи персональної виставки дитячої творчості зразкового художнього колективу студії образотворчого мистецтва «Колібрі» КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості №1» «Кольори фантазії» відбудеться ряд культурологічних заходів:
12 лютого о 17:00 – лекція з циклу «Eх libris Михайла Красикова про мистецтво». Тема: «Студентство як субкультура. Ритуал виклику «шари»».
13 лютого о 17:00 – творча зустріч з харківською художницею Любов’ю Душиною, володаркою першого місця в номінації графіка конкурсу митців Харківщини «Ненька», який проводився КЗ «ООМЦКМ» у 2018 році.
14 лютого о 16:00 – перегляд відеозапису опери Ж. Оффенбаха «Казки Гофмана» (Метрополітен Опера, 2015 р.) з колекції Е. Г. Чайки
19 лютого о 17:00 – цикл лекцій з мистецтвознавства «Рєпін – невідомий художник». Лекція 15. Лектор – доктор мистецтвознавства Шило О.В.
20 лютого о 17:00 – творча зустріч з керівниками зразкового художнього колективу студії образотворчого мистецтва «Колібрі» КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості №1» художниками Харківщини: членом нац. спілки художників України та членом нац. спілки народних майстрів України Наталією Горошко та майстром народної творчості Тетяною Оглобліною.
22 лютого о 17:00 – творча зустріч з харків’янкою, творчою особистістю та митцем Герасименко Лілією Павлівною.