Золотовалютные резервы в Украине достигли 7-летнего максимума – Алексей Гончарук

16.01.2020 14:57   -
Автор:
"Проти команди Президента й Уряду працюють багато людей, яким хотілось, щоб нам нічого не вдалося." Саме так починається звернення прем'єра Олексія Гончарука до українців. Голова Уряду наголошує, що мета його команди перезавантажити країну та викорінювати корупцію. 
 
Олексій Гончарук прем'єр-міністр України
 
Вони провокували нам економічні катстрофи, дефолти, падіння гривні, неможливість побудувати відносини з міжнародними партнерами. Все це виявилось брехнею. Останнім часом проти мене особисто і проти Уряду розгорнулися масовані медіа-атаки в соціальних мережах та засобах масової інформації.
 
За словами Гончарука, накопичення міжнародних резервів, збільшилися до 7-річного максимуму та наразі становлять 25 мільярдів доларів. Приплив прямих іноземних інвестицій в країну зріс до 2,5 мільярдів доларів. Інфляція різко знизилася до 4,1%.
 
Олексій Гончарук прем'єр-міністр України
 
Економіка продовжує зростати. Це свідчить про те, що обсяг інфестицій, які заходять в нашу країну щодня збільшується. Інфляція рекордно низька, а гривня рекордно міцна. Нашій національній валюті починають довіряти. І якщо це не позитивні зміни для нашої економіки ,то я в ній повний "профан".