Закриття вікон, ремонт будинків та перекладка труб – харківські комунальники продовжують забезпечувати комфорт для містян

16.09.2022 19:10   -

Кожного дня, практично без вихідних харківські комунальники роблять все можливе аби у місті були комфортні умови для проживання. У різних районах, в тому числі і у найвіддаленіших, працюють профільні служби та лагодять, упорядковують та приводять до ладу.

Комунальні служби Харкова продовжують забезпечувати комфорт для містян, незважаючи на складні воєнні умови.

Так у Новобаварському районі триває відновлення електропостачання – ремонтують опори та підключають живлення. Упорядковують і зовнішні мережі холодного водопостачання – ліквідовано аварію на трубопроводі по вул. Конторській.

Продовжуються роботи по закриттю контурів вікон в квартирах мешканців та під’їздах, які були пошкоджені під час ворожих обстрілів. А от в Індустріальному районі робітники КП “Харківжилбуд” вже відновили вхідну групу, цегляні та залізобетоні стіни фасаду житлових будинків по пр. Героїв Харкова, що постраждали внаслідок ворожих обстрілів. Крім того, будівельна компанія “Житлобуд-1” розпочала підготовчі роботи з відновлення житлового будинку по вул. Великій Кільцевій.

Готують до зими і житловий фонд у Салтівському районі – комунальники ремонтують покрівлі та пошкоджені обстрілами вікна. Не забувають і про чистоту – у Слобідському районі робітники КП «СПО» щодня прибирають прибудинкові території. Зокрема, навели лад на пр. Героїв Сталінграда, вул. Зерновій, біля ст. м. «Завод імені Малишева» тощо.

Крім того, бригади КП «Харківські теплові мережі» продовжують капітальний ремонт внутрішньобудинкових систем центрального опалення у будинку на проспекті Героїв Харкова, а фахівці КСП «Харківміськліфт» завершили технічне обслуговування ліфтового обладнання в одному з будинків по проспекту Гагаріна. Активно працюють і бригади «Харківводоканалу» – за минулу добу по всьому місту працівниками підприємства було ліквідовано 11 пошкоджень трубопроводів та упорядковано 13 оглядових колодязів. У планах провести ремонт ще на 18 ділянках водоводів. Продовжують і відновлювати водопостачання у домівки харків’ян та оперативно реагують на заявки від жителів міста за багатоканальним номером 15-33.