З турботою про людей! За більш ніж рік харків’яни отримали безкоштовно 13 500 000 порцій гарячих обідів (відео)

26.02.2024 20:06   -

Завжди свіже приготоване з якісних продуктів, гаряче та з любов’ю. Вже більше року харків’яни за ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова отримують повноцінній комплекс гарячого харчування у навчальних закладах міста. Це і перша страва, друга, напій, хліб та булочки. 37 000 порцій щодня виготовлюють кухари для людей. Рівно об 11 ранку стартує процес видачі їжі всім нужденним. Ось як в цьому ліцеї Новобаварського району.

ЮРІЙ ХАРКІВ’ЯНИН
Я хочу сказати велике спасибі Ігорю Олександровичу Терехову, всій його команді за те, що він робить для харків’ян. В ці важкі часи це дуже велика підтримка для людей, дуже велика. Люди йдуть, як на свято сюди. Велике спасибі усім тим простим людям, які роблять, приходять о п’ятій годині сюди, щоб ми отримали гарний обід із 3 страв. Перше, друге та чай. І булички, оладці дають. Так що низький уклін усім – і міському голові, його команді, робітникам школи, робітникам харчоблоку, які роблять все. Ми жодного погано слова від них не чули. Що вам дати, що ще дати, приходьте ще! Низький уклін, спасибі їм велике!

МИХАЙЛО ХАРКІВ’ЯНИН
Це дуже важливо. Тому що хтось може прогодувати себе, у когось це в «натяжку» йде. Тому це дуже і дуже важливо! І ми йому, як мешканці цього міста, дуже вдячні! Дякуємо Ігорю Олександровичу за ту доброту, яку він до нас, як до мешканців проявляє і намагається у всьому допомогти!

ВАЛЕНТИНА ХАРКІВ’ЯНКА
Ми раді тому, що нас кормлять, дуже гарно! Через день у нас шикарні булочки, дуже «вкуснячий» суп, а вермішель та макарони – це наша улюблена їжа! Школи нагадують наші шкільні роки. Але зараз війна, йде весна, на вулиці страшно ходити, але в школу ми йдемо. І одне слово «школа»! Нас спасає те, що там є їжа – смачна, добра! А дівчата які у нас гарні, вони стараються. Ретельно все дають, що в них є. За їжу навіть казати не буду- дома нічого додавати. Їжа дуже вкусна! Ігорю Олександровичу, дякуємо Вам! Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я і живіть довго поки ця проклята війна не закінчиться! Нас кормлять, ми виживаємо і будемо жити! Хай буде мир!

ІРИНА ГОНТАРЕНКО ГОЛОВНИЙ ТЕХНОЛОГ КП «КОМБІНАТ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ»
Цей проект розпочав себе з грудня 2022 року. Спочатку, коли ми почали працювати, у нас вдень отримували обіди до 15 000 чоловік. Потім з кожним днем кількість бажаючих отримати гарячі обіди зростала. І вже десь через другий місяць у нас пішло до 35 000 чоловік вдень. Тобто ми зрозуміли, що ми стоїмо на вірному шляху, що це людям потрібно, що це людям подобається. Коли ми розпочали роботу у нас було відкрито 35 пунктів гарячого харчування, на сьогоднішній день у нас працює 41 пункт видачі гарячих обідів. І підраховуючи на сьогоднішній день харків’яни вже отримали 13 500 000 обідів. Тобто бажаючих збільшується з кожним днем. Це і мешканці міста Харкова, також додаються переселенці, які в місті з’являються. І дуже приємно, що люди вдячні! Чути від них слова подяки, що в такі скрутні часи вони можуть отримати таку допомогу і все це завдяки нашому меру Ігорю Олександровичу Терехову. Він дуже опікується, щоб і всі продукти в асортименті були і доставлені своєчасно, щоб було все приготоване – контролює це питання! Дуже вимогливо відноситься до цього. І зроблений був цей проект, як для своїх рідних людей, щоб кожен у ці скрутні часи міг бути нагодований гарячим обідом повноцінним.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІРИНА ГОНТАРЕНКО ГОЛОВНИЙ ТЕХНОЛОГ КП «КОМБІНАТ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ»
Асортимент комплексів змінюється щоденно. Якщо один день ми даємо комплекс з м’ясом, то другий день з рибою. В цьому році завдяки нашому меру у нас асортимент, який ми отримуємо розширився. Контролюється все це. І щоб подати все це якомога краще для харків’ян ми якісь страви створюємо нові, рецептури. У цьому році у нас з’явилась в меню риба. Це дуже подобається харків’янам і ми помітили, що дуже збільшилась кількість бажаючих отримати гарячий обід. Рибу зараз ми даємо двічі на тиждень. Або рибу з овочами, або котлети. Сьогодні у нас в меню – суп з галушками, рибні котлети, рис, напій, хліб та булочка свіжа. Ми продовжуємо цю справу, продовжуємо годувати харків’ян гарячими обідами. І всі пункти, 41 пункт, працюють. Видача обідів проводиться з 11.00 до 14.00 з понеділка по суботу включно, вихідний – неділя.

ОСТАННІ НОВИНИ