Візит до парку Горького

23.08.2012 11:56   -
Автор:

Ганна та Мар'яна 7 років

– Ты когда нибудь видела Презадента? Да, По телевизору. А вживую? А вживую – нет. Я тоже не видела, но очень хотим увидеть.

А поки малі чекали на Президента, не втрималися, пішли грати на дитмайданчиках. Вдалося їм апробувати і атракціони. Для дівчат та хлопців розчинили свої ворота колесо огляду, гойдалки, каруселі та інші розваги у парку Горького.

Ліза 8 років

– Нравится. Очень тут классно. Аттракционов много. Потому что тут классно. Можно даже покричать, и побоятся чуть-чуть.

Побачити нові атракціони та відреконструйований парк Горького приїхав і Президент України. Віктор Янукович оглянув роботу і дитячих каруселей, і французького куточка, і запальних американських гірок.

Один з атракціонів – "Вежу падіння" забажали протестувати і народні обранці. Але їм не вистачило трохи часу, аби відчути екстрим та отримати всі можливі враження від харківського діснейленду. Атракціон не встиг зрушити з місця, бо з метою безпеки, не працював компресор.

Ігор Терехов заступник Харківського міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста

– Во время прохождения официальных лиц были отключены компрессоры. Компрессору надо время для того, чтобы он набрал целый технологический процесс. И для того, чтобы была запущена. Как вы видели, что когда компрессор запустился, на это проходит определённое время, то башня падения работает.

Так, "Вежа падіння працює". Переконатися у цьому змогли городяни, які прийшли на зустріч із Президентом до парку. Усі ж бажаючі отримати враження від усіх тридцяти шести атракціонів зможуть це зробити на день міста. Двадцять третього серпня відбудеться офіційне відкриття парку Горького. На честь свята, усі атракціони для дорослих та малих з десятої ранку і до восьмої вечора будуть працювати безкоштовно. Вхід же до парку буде безоплатний щодня. Доступність та довершеність відреконструйованого парку не можна не відзначити, підсумував президент України. Говорить, такого місця відпочинку у минулі часи не можно було і очікувати.

Віктор Янукович Президент України

– Думаю, этот парк будет служить харьковчанам. И долго будет создавать определённый элемент в городе и создавать условия для семейного отдыха, отдыха коллективного.

Олена Завгородня, Євгеній Дроботов. «Харьковские Известия»