Вбив трьох людей у Харкові і ще одну людину збив на авто – молодику загрожує довічне (відео)

17.07.2023 13:58   -

Страшна трагедія сталася у Харкові. Розслідуючи угон автомобіля служби таксі, правоохоронці викрили вбивство трьох людей.
Як встановили поліцейські, автівку викрав 20-річний хлопець. Керуючі нею, він спричинив дві ДТП, в одній з яких загинув чоловік.

ПАТРУЛЬНА ПОЛІЦІЯ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
У результаті відпрацювання виклику на вулиці Академіка Павлова патрульні виявили ймовірного злочинця. На його одязі та відкритих ділянках тіла були чисельні плями, схожі на кров. Також в руках він тримав ніж, який також мав характерні плями.

Розплутуючи ланцюжок подій, виявилося, що цей же юнак скоїв ще страшніший вчинок. Потрапивши на місце злочину, правоохоронцям відкрилась жахлива картина кривавої розправи: калюжі крові, понівечені бездиханні тіла людей.

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦПОЛІЦІЇ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Під час оперативного відпрацювання поліцейські з’ясували, що за місцем проживання чоловік вбив трьох родичів в квартирі: 49-річну матір, 9-річну сестру та 71-річного співмешканця матері.

Наразі вбивця затриманий. Йому оголосили про підозру. Відкрите кримінальне провадження за статтею «вбивство» Кримінального процесуального кодексу України. На місцях скоєння злочинів працюють слідчо-опративні групи, криміналісти.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦПОЛІЦІЇ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Слідчі відкрили кримінальні провадження за п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Чому так сталося, що призвело до жорстокої трагедії, з’ясовують спеціалісти. Злочини молодик пояснив тим, що у нього «вселився Люцифер», говорять правоохоронці. Але в будь-якому разі, за скоєння злочинів двадцятирічному зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

ОСТАННІ НОВИНИ