В пятницу в Харькове возможны ливни и град со шквалами

13.06.2018 14:25   -
Автор:
Циклон, що приніс з собою дощі місцями з грозами надійшов з північного заходу Європи. І якщо у західних областях України він вже встиг наробити лиха, то у Харкові поки що відзначився незначним пониженням температури повітря та лише місцями подощило.  
 
Євгенія Ляшенко завідувач сектору прогнозів регіонального гідрометцентру 
 
Максимально такие неблагоприятные погодные условия наблюдались именно в Закарпатской области. Сегодня ночью прошли сильные осадки это Полтавская область и Сумская. По нашей области, по западу, выпадал дождь до 11 мм, но в Харькове выпало почти 6.  Поэтому Харьковская область, конечно, очень даже отделалась лёгким испугом.  
 
Хоча атмосферні фронти грозного циклону ще визначатимуть погоду на найближчі два дні. І як зазначають синоптики, погода буде нестійка. У четвер, кажуть, значно потеплішає, буде сонячно, але подекуди пройде короткочасний дощ. А от у п"ятницю слід очікувати погіршення погодних умов. 
 
Євгенія Ляшенко завідувач сектору прогнозів регіонального гідрометцентру 
 
15 числа это даже могут быть местами сильные осадки, местами шквалы и даже град, 15 числа. И с температурами ночью 14-19, а днём 24-29. И только 16-го днём у нас будет происходить прекращение осадков. 
 
А разом з тим, зазначають метеорологи, налагодиться і погода. У вихідні 23-28 тепла. А вже з наступного тижня і того більше, позначка на термометрі підніматиметься до +30 і вище і буде практично без опадів.