В Перинатальном Центре заканчивается обустройство реанимацинного отделения

07.12.2016 15:38   -
Автор:
Допомога найменшим та найбеззахиснішим. В Харкові продовжується програма розвитку перинатальних технологій. Переоснащуються та вдосконалюються відділеня у пологових будинках, а головна увага – центру медицини для немовлят міста – перинатальному центру. 
 
Юрій Сороколат директор Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради
 
В перинатальном центре заканчиваем создание современнейшего отделения для оказания неотложной помощи для недоношенных детей или рожденных преждевременно с критически низкой массой тела от пятисот грамм. Это отделение, я думаю, мы закончим до конца года. И уже в следующем году оно начнет функционировать и нам помогать в нашей непростой работе по этому направлению. ))
 
Облаштунок реанімаційного відділення, кажуть в Департаменті охорони здоров'я, зайняв близько двох років. Тільки в дві тисячі шістнадцятому на нього було віділено дванадцать мільйонів гривень з міського бюджету. Ці гроші пішли на закупівлю найсучаснішого та найякіснішого обладнання для підтрими життя немовлят та для їх виходжування.
 
Юрій Сороколат директор Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради
 
Это современные специальные кювезы для новорожденных, это открытые реанимационные системы, это специальное дыхательное оборудование, следящие мониторы, это подводка к этому отделению системы газообеспечения, подводка кислорода.
 
Плани щодо технічного переоснащення Центру та міських пологових будинків, запевняють в Департаменті охорони здоров'я є і на наступний рік.