В парке Горького прошел Осенний бал и конкурс лучших зонтиков

14.10.2013 17:40   -
Автор:

Анастасія Полякова кореспондент

-Вихідними в Харкові тепла та сонячна погода, доща боятися не варто. Але до парку Горького відвідувачі прийшли з парасолями, адже сьогодні тут осінній бал. А парасоля – один з атрибутів золотої пори року.

Городяни проявили фантазію і на свій смак їх прикрасили. Чого тільки не використали, але більшою мірою в хід пішли дари осіні. Родина Батюк приїхала з цілим арсеналом парасолей. Одну зробили в національному стилі.

Марія Батюк відвідувачка парку ім. М.Горького

-У нас есть козак – кукла-мотанка украинская знаменитая, тапочки – тоже символизируют Украину, потому что в некоторых областях Украины это в древние времена обувь такая была, лук – это крепкое здоровье украинцев и конечно хлеб, потому что хлеб всему голова.

Ініціатором та дизайнером, зізнається жінка, стала її дочка.

Надія Батюк відвідувачка парку ім. М.Горького

-Осень – это наша пора, у меня два года назад счастье появилось осенью, я сама осенняя, у меня осенний зонт, а это счастье ко мне с тучек спустилось, такая интерпритация появления детей в семьях. Самое длительное это были тучки, две ночи, пока спал Лева, потому что они занимают время, из папье-маше делались.
 
Старання родини Батюк не були марні. Серед усіх володарів парасолей провели конкурс. Найоригінальніші отримали картки з певною сумою на розваги. Кращі – квитки на атракціони. А вони в цей день користувалися чималим попитом. Святкового настрою додавали ігри, запальні танці, майстер-класи. В одну мить – на площі перед колесом огляду чи не кожний затанцював сальсу. А гостями осіннього балу стали російські класики – Олександр Пушкін та Михайло Лермонтов, звісно не справжні, а костюмовані.  Загалом в парку Горького на святі побувало понад п"ятдесят тисяч городян та гостей міста.