В основе работы новой Верховной Рады должны быть интересы украинцев. Александр Вилкул

02.07.2019 16:09   -
Автор:
Новий парламент вже на початку своєї діяльності повинен затвердити чіткий план роботи з прийняття законопроектів, яких потребують люди та економіка. Про це, виступаючи на Погоджувальній раді голів парламентських фракцій, заявив заступник глави фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Олександр Вілкул.
 
Олександр Вілкул народний депутат України
 
Необхідно повернути людям, відібрані попередніми урядами, і Яценюка, і Гройсмана, пільги. Це й Чорнобильці, це й матері, це й військові пенсіонери. Реальну децентралізацію, що застосована на європейських підходах і передбачає передачу грошей з центру на міста. Не фейки, а реальну передачу. 
 
За словами опозиціонера, саме страх діючих провладних партій не потрапити в парламент за списками не дала прийняти закони, яких вимагало суспільство. Ці п'ять років увійдуть в підручник політичної історії як приклад того, як не повинен працювати парламент – підкреслив Олександр Вілкул. За його словами, саме тому конструктивним політичним силам вже зараз необхідно концентрувати свою увагу на стратегічних завданнях нового складу Верховної Ради.
 
Олександр Вілкул народний депутат України
 
В основі роботи нової Верховної ради мають бути інтереси українців, інтереси простої людини, а не груп чиновників та нардепів. Новий парламент повинен мати чіткий план від першого дня роботи. Вже втрачено 5 років. Люди і країна чекають на швидкі рішення. І ми готові до конструктивної співпраці.