В місті активно готуються до святкування

18.12.2012 22:13   -
Автор:

Анастасія Полякова

-У цю суботу на площі Свободи розпочне роботу ярмарок дванадцяти міст-побратимів Харкова. А двадцять дев"ятого грудня відкриється Хатинка Діда Мороза. Поблизу неї як завжди буде скринька, в якій городяни зможуть залишити свої новорічні листи. В казкову ніч на головній площі міста за традицією пройде святковий концерт та фейерверк опівночі.

Насичені канікули очікують на малечу. Новорічні вистави, мюзикли для дітей – нудьгувати буде ніколи. Лише в оперному театрі таких спектаклів буде вісім. Їх зможуть відвідати діти-пільговики, учні молодшої та середньої школи. Тут же проведуть і ялинку міського голови та губернатора. Та головні гуляння будуть на площі Свободи. І тут також вже продумали святкову програму. Кожного дня – конкурси, ігри, та концерти. Розважатимуть публіку аніматори та ляльки. Саму площу потроху готують до свята. Вже приплив сюди казковий корабель, а найближчим часом з"являться і величезні сніговики. Вхід прикрашатимуть вісім казкових картин.

Світлана Бабицька директор Департаменту культури

-Восемь картин на новогоднюю сказочную волшебную тематику, нарисованные нашими харьковскими художниками по мотивам Щелкунчика, и на тему Снежной королевы и всевозмодные сказки 12 месяцев, конечно появится волшебная снегурочка, и это будут не просто картины, а в вечернее время они будут светиться всевозможными волшебными красками.

В новорічну ніч усі гуляння розпочнуться об одинадцятій вечора. Концерт від харківських творчих колективів, а після святкового фейерверку головний сюрприз – виступ української групи ТіК.

Анастасія Полякова, Ярослав Кононенко, Харьковские Известия