Шкільні новорічні вистави

18.12.2012 22:16   -
Автор:

Сто шістдесят шоста школа, напередодні новорічних свят, – традиційний батьківський концерт. Юні актори-аматори розповіли глядачам яскраву історію, у якій комахи вчилися працювати у єдиній команді, підтримуючи один одного.

Дружити та співпрацювати на користь суспільства. Мораль дитячої вистави, каже народний депутат Ірина Бережна, дуже доросла і правильна. Саме так і треба сьогодні будувати життя у державі – об’єднуючи зусилля заради загального майбутнього.  Харків’яни, каже новообраний нардеп, визначилися з тим, хто представлятиме їх інтереси у парламенті. Тож головне завдання виправдати їхню довіру.

Ірина Бережна народний депутат України

-Я вам дуже за це, дуже, дуже дякую. Повірте ви не пошкодуєте. А тим, я знаю, що тут є ти хто підтримував інших кандидатів, я поважаю ваш вибір, і хочу сказати наступне: вибори закінчилися, я відповідальна людина і хочу наголосити, після цього вже нема опонентів, вже нема прибічників. Я готова з усіма, пліч-о-пліч працювати. Зі всіма для кого небайдужа доля Харкова.

Передвиборча компанія дві тисячі дванадцять – вже історія. Новообрані народні депутати вже склали присягу та приступили до своїх головних обов’язків – розробляти та приймати закони. Але харків’яни, впевнений колектив школи сто шістдесят шість, обрали справжніх представників народу, які завжди знаходять час не тільки зустрічатися зі своїми виборцями, а і допомагати їм у вирішенні проблем.

Андрій Соловйов, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия.