В Харькове прошел Чемпионат Украины по боксу

19.11.2018 14:46   -
Автор:
Понад двісті досвідчених і титулованих боксерів країни. Кілька днів запеклих боїв. Так Харків приймав Чемпіонат України з боксу серед чоловіків. Великі надії вболівальники покладали саме на команду харківських боксерів. І як виявилось, не дарма. Саме харків'яни змогли на рингу довести свою майстерність. І таки вибороли пальму першості – командне золото. 
 
Леонід Задорожний президент Харківської обласної організації Федерації боксу України
 
Харьков стал сегодня столицей Украины по боксу. И поэтому Харьков всегда проводит на высоком уровне и доверили чемпионат Украины именно в Харькове . Потому, что чем важен этот чемпионат Украины ?! Здесь идет отбор на следующий год на чемпионат мира, где будут завоевываться лицензии на Олимпийские игры.
 
На церемонії нагородження переможців Чемпіонату з боксу  кращих боксерів України вітала голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична. Губернатор вкотре відзначила високий рівень харківських спортсментів, назвавши їх гордістю всього регіону. 
 
Дмитро Шенцев народний депутат України, перший віце-президент Федерації боксу України 
 
Я хотел бы от чистого сердца поблагодарить Юлию Александровну за поддержку спорта в Харьковской области, особенно бокса. Она у нас частый гость. Поэтому, я думал, что это не последнее соревнование, которое мы проводим вместе.  
 
Проведення у Харкові подібних спортивних змагань не лише загальноукраїнського, а й міжнародного класу – стали доброю традицією. Саме Харківщина минулоріч приймала чемпіонат Європи з боксу. Юлія Світлична вкотре підкреслила, що системна підтримка спорту є пріоритетом для керівництва області. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
На Харківщині ми системно підтримуємо спорт. Як спорт високих досягнень, так і масовий спорт. Будуємо майданчики, реконструюємо спортивні школи, зводимо нові фізкультурно-оздоровчі комплекси. Створюємо стипендії для видатних спортсменів. Проводимо на Харківщині великі змагання, в тому числі великого масштабу. Європейські матчі з боксу  проводяться саме на Харківщині, а не в столиці нашої держави. Тому ми себе позиціонували і будемо себе позиціонувати як спортивний регіон, як спортивна столиця. І будемо підтримувати талановиту молодь, щоб вона зводилася на найвищі щаблі наших національних і міжнародних стартів.