В Харькове почтили память Героев Небесной Сотни

20.02.2018 14:02   -
Автор:
В університеті залізничного транспорту викладачі та студенти разом із керівництвом області вшанували пам’ять випускника цього вишу – Героя Небесної Сотні Владислава Зубенка, який був одним з тих, хто загинув на Майдані. 
 
Тихон брат Владислава Зубенка
 
Прошло уже 4 года. Эти события уже можно считать новейшей историей Украины. И, оглядываясь назад, мы должны понимать, что так, как поступил Влад, так должен поступать каждый уважающий себя мужчина, полноценный и полноправный член нашего общества. 
 
Найкращою даниною пам’яті героїв Небесної сотні, переконана керівник Харківщин Юлія Світлична, є розбудова країни, про яку мріяли ці люди. Вони поклали своє життя, аби Україна була сильною, заможною та незалежною. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Гідність кожного українця найголовніша ідея життя нашої держави. Саме за гідність загинув патріот, патріот, який навчався серед вас, який все своє проносив силу і правду, патріот, який загинув за майбутнє України. Саме сила, дух, характер, незламність є ідентичністю нашої нації. Сьогодні вся Україна вклоняється Героям Небесної Сотні, дякуючи їм за самовідданість, за жагу жити в міцній та новій державі, яку ми з вами повинні будувати. 
 
Дякуючи за самовідданість, до меморіальної дошки Герою України поклали квіти.