В Харькове отслужили благодарственный молебен по уходящему году

15.12.2015 14:51   -
Автор:

Незважаючи на прохолодну погоду, в сквері "Стрілка" зібралися десятки харків"ян. Щоб разом подякувати Богу за за все хороше, що відбулося у 2015-му в кожній родині. І попросити його позбавити від усього поганого. Місце зустрічі – пам'ятник Андрію Первозванному, бо саме цей апостол проголосив віру Христову на території сучасної України.

Ірина вірянка

Мы просили Господа, чтобы он услышал молитвы наши и избавил нашу страну и от войны, и от кровопролития.

Світлана вірянка

Самое главное – чтобы мир был в нашей Украине. Дай Бог все здоровья, чтобы как можно быстрее закончились эти распри. И пусть Андрей нам помогает в этом.

Вдячний молебен – традиційна справа для харківських вірян. Як і завжди, цьогоріч його провів митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій.

Онуфрій митрополит Харківський і Богодухівський

Молим Бога, чтобы Господь помог и Украине, и Слобожанщине, и городу Харькову, и нашему народу, чтобы не было у нас кровопролития, чтобы царил у нас мир и согласие. Это очень важно. Молитва всегда помогает. Если мы просим Бога, то Господь нас укрепляет, умудряет и помогает в нашей жизненном крестоношении.

Священнослужителі та всі присутні вірять: колективна молитва набагато сильніша і саме її Господь почує в першу чергу. Тож збиратися і молитися за мир та Україну продовжуватимуть і надалі.