В детском парке на Плехановской благоустройство

22.04.2015 18:29   -
Автор:

Сьогоднішнім ранком сміх малечі в дитячому парку, що по вулиці Плеханівській, переривали звуки газонокосарок. Це комунальники приступили до покосу газону. Він тут чималий. Саме місце відпочинку близько чотирьох гектарів, половина з них засіяно травою.

Юлія Зубченко начальник дільниці зеленого господарства СКП "Харківзеленбуд" Червонозаводського району

Это самый первый в этом году покос молодой травы, которая была высеяна в прошлом году. У нас здесь на территории 3 клумбы, цветов будет высажено ну примерно около 6 000 разного ассортимента, соответственно и разной цветовой гаммы.

І на кожній клумбі, каже Юлія Зубченко, буде свій еко-малюнок. Який саме, поки озеленювач не зізнається, але обіцяє, що буде красиво. Та навіть поки квіти тут і не висаджені, кажуть матусі місцевої малечі, тут все одно затишно та комфортно. І для дітей створені всі умови.

Наталія молода матуся

Мы здесь постоянно, нам очень нравится, особенно когда парк привели в порядок. Потому что когда наши дети были ещё совсем маленькие мы ходили в парке ещё не благоустроенном, а сейчас всё для детворы. Площадки – выбирай любую.

Анастасія молода матуся

Парк существенно изменился. Ходим сюда каждый день, мы в центре живём, особо погулять негде, а здесь в парке хорошо – нет машин и фонтаны вот включат, вообще всё замечательно. Нам очень нравится.

А фонтанів тут декілька. Запустять їх вже наступного тижня, до травневих свят.