В детсаду № 109 произошли масштабные изменения

21.06.2012 19:16   -
Автор:

До дитячого садочку номер сто дев"ять ходить більше двохсот дітей. Батьки з усієї Північної Салтівки хочуть, аби саме тут виховували їхніх малюків.  На чергу стають за кілька років. Та  й самим дітлахам тут довподоби.

Юлія Шкодзинська, 6 років:

-У нас в садике и игрушки красивые,и мы всегда все занимаемся.

Вікторія Свидло, 6 років:

-У нас хороший воспитатель и нянечка.

Про дітей тут турбота – спільна. Малюки у дитсадку харчуються три рази. Чотири гривні платять самі батьки, п"ять- з міського бюджету. Окрім того, за цей рік дитсадок зазнав великих змін. Тут відремонтували ігрові кімнати, замінили комунікації, придбали іграшки. В оновленні допомогли й самі батьки.

Людмила Колотова, мати:

-Мы поменяли окна на металлопластиковые, один год мы меняли в спальне, второй год в игровой. Это сделано силами родителей. А так в принципе садик сам справляется достаточно неплохо.

Усю робота, яка ведеться у садку, батьки бачать на власні очі. Однак щороку керівництво дошкільного закладу звітує перед ними. А ті в свою чергу про свою роботу. Таким  чином не тільки підсумовують досягення, а й складають плани на майбутнє.

Галина Кучерява ,директор дошкільного навчального закладу №109:

-У літній період планується ще відремонтувати приміщення харчоблоку, повністю буде замінено панелі.

Але зміни відбудуться не тільки у дитячому садочку. На усю Північну Салтівку чекає масштабний благоустрій. Про це повідомити батькам приїхала Народний депутат України Ірина Бережна. Парламентар розповіла, що малюкам згодом можна буде гратись не тільки на території навчальних закладів, а й у власних подвір"ях. Для цього майже повсюди встановлять нові дитячі та спортивні майданчики.

Ірина Бережна ,Народний депутат України:

-Уже сейчас жители этого района буквально на глазах видят, как все преображается. И у меня была притная миссия рассказать родителям о том, что их ждет к новому учебному году. Я видела, как загорелись их глаза, потому что все видят, что робота проводится. И жители, я уверена, не узнают свой микрорайон.

Євгенія Кутнова, Ігор Луханін. Харьковские Известия.