В администрации Дзержинского района работает приемная народного депутата Валерия Писаренко

16.05.2012 23:41   -
Автор:

Анатолій Гордієнко,  пенсіонер:

-Я имею право на свежий воздух, я имею право выйти на балкон отдыхать, так мои права нарушают.

Анатолій Годієнко, щоб захистити свої права дійшов до приймальні народного депутата Велерія Писаренка. Хаотичні стоянки автівок, загазованість у дворах, каже, проблема багатьох мешканців. І це питання, необхідно вирішувати на законодавчому рівні. Леонід Журавль також зі скаргою, під час зведення житлового будинку, технікою розбили всі дороги.

Леонід Журавль,  пенсіонер:

-Поломали все бордюры, поломали въезд, срезали бульдозером всё.

У приймальні щодня близько сотні дзвінків. Проблеми вирішуються і на рівні міністерств і комунальних підприємств також.

Валерій Писаренко , Народний депутат України:

-80% вопросов по работе коммунальніх предприятий, тут я могу помочь – сопроводить, проконтролировать то, чтобы было выполнено, что не доделано- закончено и т.д. Для нас важно чтобы мы чувствовали, что происходит в каждом дворе и в стране в целом

Втім, не тільки побутові питання підіймають харків"яни, більшість готові виказати і свою громадську позицію. Михайло Мануйлов з колегами-науковцями пропонує, як зробити фонтани епідемічно безпечними.

Михайло Мануйлов,  науковий співробітник:

-Это обработка серебром и медью, технология новая. На Западе применяется ультрафиолет, мы усовершенствовали эти вещи, мы опробировали, проверили, она работает, сейчас надо её внедрять.

Розробка – цікава, констатує Валерій Писаренко. Обіцяє питання підняти в Мінохорони здоров"я. А в Парламенті ініціювати ще одні пропозиції, які напередодні йому виказали харківські студенти щодо реформування закону про вищу освіту.

Анжела Сушко, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия