USAID надіслала харківським теплоенергетикам чергову технічну допомогу (відео)

01.06.2023 13:10   -

Ремонтний цех на колесах і більше кілометра попередньо ізольованих труб: USAID надіслала Харківським теплоенергетикам чергову технічну допомогу у вигляді двох аварійних машин і 1200 метрів труб, діаметром 600 мм, для заміни великої ділянки магістрального трубопроводу.

Олексій ЛУКА заступник директора технічного КП «ХТМ»
Труба поступила нам как техническая помощь от USAID. Эта труба будет уложена по улице Петра Григоренко. Общая ее протяженность 1,2 км. Работы запланировано провести в межотопительный сезон и до начала отопительного сезона уже будет находиться в работе.

Щодо нової техніки, її оглянули та прийняли у використання працівники управління ремонтів комунального підприємства «Харківські теплові мережі», яким доводиться цілодобово виїжджати на ліквідацію дефектів, незважаючи на комендантську годину. Кожна машина оснащена всім, що потрібно теплоенергетикам для ремонту та обслуговування теплотрас, має у комплекті дизельно-бензиновий генератор, мастильну станцію, гідравлічне обладнання, пневматичні заглушки для ущільнення труб, спеціальні відсіки з підйомниками для балонів з пропаном та киснем. А також цілий перелік необхідного оснащення для роботи в екстремальних умовах.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Рагуф МАМЕДОВ начальник управлінняремонтівКП «ХТМ»
Вот, пожалуйста, чайничек, вот микроволновка для разогрева обеда, тут сварочные маски так называемые хамелеоны, очень удобные, ну и соответственно аптечки. Громкая связь с водителем работает, ну и обеденный стол и для перевозки 6 человек. Это средняя бригада, которую можно перевезти к месту производства работ.

За словами начальника управління ремонтів КП «Харківські теплові мережі» Рагуфа Мамедова, такий автомобіль дуже прискорить і полегшить роботу аварійних бригад підприємства у будь-яку пору року. Колектив харківських теплоенергетиків дякує Агентству Сполучених Штатів з міжнародного розвитку USID за всебічну підтримку міста Харкова у такі нелегкі часи.

ОСТАННІ НОВИНИ