У Великому Бурлуку освятили ще одну каплицю

09.07.2013 17:31   -
Автор:

У Великому Бурлуку, що знаходиться під опікою народного депутата Дмитра Шенцева, освятили ще одну каплицю. Дім божий присвятили найвідоміший православній іконі – іконі Божої матері «Пом'якшення сердець». На відкриття нового храму зібралися священики з багатьох приходів району та парафіяни з навколишніх сіл.

Наталя мешканка смт Великий Бурлук

-Спасибі всім-всім , що привезли сюди. Ми вже старі. У церкву далеко, там не вистоїш.

Олександра мешканка смт Великий Бурлук

-Ми дуже раді, що вона тут. Вон бабусі поприходили, такі що може будуть ходити. И молодіжі бачити багатенько. Дітей багатенько. Значить хорошо. Все для людей. Все для нас.

Внесок Дмитра Шенцева  у відродження духовності в України, визнали не тільки парафіяни, а і православна церква, нещодавно нардеп був нагороджений орденом святого великомученика  Ярослава Мудрого. Орден, впевнений Дмитро Шенцев, це і визнання,  і аванс, тож робота з будівництвом храмів буде продовжена і надалі. У тому ж Великобурлуцькому – вже приймають віруючих -  три каплички. Нова присвячена іконі «Пом'якшення сердець» – стане четвертою.  

Дмитро Шенцев народний депутат України

-Сегодня на Земле стало еще на один, пусть небольшой, но еще один храм добавился. Значит в наших сердцах обязательно будет больше и веры, и благодати, и любви. Возрождая и поддерживая нашу православную веру – мы конечно же возрождаем и духовность: и нашу и наших детей, что тоже очень важно. И конечно же я очень рад разделить с вами эту радость.

Всього у окрузі який знаходиться під опікою нардепа Дмитра Шенцева за останній рік відкрито три великих та одинадцять малих храмів, продовжуються реконструкція ще у чотирьох церквах. Наймасштабніша з них -  Свято-Покровський храм у місті Чугуєві.

Андрій Соловйов